Магията на футбола завладява привържениците със зрелищни моменти, които се помнят

...
Магията на футбола завладява привържениците със зрелищни моменти, които се помнят
Коментари Харесай

Топ 10 на най-добрите спасявания във футбола

Магията на футбола завладява привържениците със зрелищни моменти, които се помнят за дълго. Всеки уважаващ себе си почитател има обичан гол, който помни цялостен живот и не стопира да споделя за него.
 Минути за смях с футболни гафове (видео)
Мнозина помнят и фрапантните пропуски на своите любимци, които са ги лишили от скъпа победа. Тук идва моментът, който вратарят или бранителят могат да покажат възхитителни рефлекси.

Добрият пазач е половин тим. В този към този момент леко прост израз има доста истина, тъй като върху рамената на индивида под гредата лежи невероятна отговорност.



Качественият вратар вдъхва убеденост и успокоение на отбора в задни позиции. Освен това всява почит и стряска съперника.

Вратарят има доста подъл пост, който не разрешава да се вършат никакви неточности. Ако футболист сбърка, постоянно има някой, който може да се намеси и поправи гафа. Зад голкипъра стои само и единствено вратата. Точно като при сапьорите.

В страницата на " Football For Life " са разгласили любопитен клип, в който са събрани 10 от най-хубавите и зрелищни спасявания. Приятно гледане.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР